Lekiq: NUK DUHET TË NËNVLERËSOHET PAKËNAQËSIA E SHQIPTARËVE

Kryetari i Frontit demokratik Miodrag Lekiq ka deklaruar që qeveria e Malit të Zi faktikisht më nuk ekziston. „Ajo duhet të jap dorëheqje, pastaj të formohet qeveria teknike e përkohshme e cila në një afat të arsyeshëm do të përgatiste zgjedhjet e reja“, tha ai për „Dan“.

Sipas fjalëve të tije, nuk duhet të nënvlerësohet pakënaqësia e partive shqiptare për arsye të shkeljes së marrëveshjeve të mëparshme rreth komunës së Tuzit.

Lekiq theksoi që me këtë çështje struktura qeverisëse akoma vazhdon të manipuloi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…