Lëvizja e re politike e dr Jakupit: KONGRESI MBAS VITIT TË RI

Isat JakupiMe formimin e trupit koordinues shtatë anëtarësh, në krye të së cilit do të jetë dr Isat Jakupi, të shtunën në mbrëmje është shënuar formimi i subjektit të ri politik, Lëvizjes qendrore shqiptare për integrime, mëson Portali UL-info.

Në mbledhje, në të cilën kanë marrë pjesë rreth 40 persona, është arritur përfundimi që kongresi themelues i kësaj lëvizje politike të mbahet në fillim të vitit të ardhshëm.

Deri atëherë Jakupi dhe shokët do të tentojnë të animojnë numër sa më të madh të qytetarëve që ti bashkëngjiten këtij subjekti politik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci