Lëvizja Qytetare „Perspektiva”: KUMTESË PËR OPINION

Levizja perspektivaZgjedhjet e parakohshme lokale janë pa dyshim një tregues real për një situatë të pakënaqshme politike të një shoqërie.

Në këtë kuptim kemi edhe zgjedhjet lokale në komunën eUlqinit, që do të mbahen më 26 janar 2014, zgjedhje këto që siç duket erdhen si pasojë e një plogështie totale e subjekteve politike për të realizuar detyrat dhe obligimet e marra për një qeverisje të suksesshme.

Këto zgjedhje të jenë një rast i mirë për të krijuar një realitet të ri politik në komunën tonë, duke zgjedhur subjekte me programe plotë vizion dhe individë të përkushtuar për të çuar përpara zhvillimin e kësaj komune në të gjitha sferat .

LQ Perspektiva hynë në këto zgjedhje edhe më bindëse tek elektorati se herët e tjera nga fakti se me pjesëmarrjen e saj në qeverisje u tregua mjaft e suksesshme në realizimin e detyrave dhe obligimeve të marra, ku për këtë më së miri vlerësuan qytetarët. Poashtu në këto zgjedhje Perspektiva i ofron elektoratit program politik gjithëpërfshirës dhe një politikë konstruktive në favor të qytetarit.

Pespektiva si subjekt politik u premton zgjedhësve se do të jetë vetvetja, kjo do të thotë se në këto zgjedhje nuk do të promovojë individë me ambicie për karrierë individuale e interesa përsonale, por përkundrazi do të promovoj platformë të qëndrueshme politike me individë të përkushtuar, serioz e kombëtar, profesionistë e parimorë.

Në këto zgjedhje Perspektiva del si subjekt në vete duke ofruar politik konstruktive për qytetarin, gjithnjë e gatshme dhe e hapur për bashkëpunim me subjekte të tjerë nacionalë që kanë pika të përbashkëta programore, thuhet në fund të kumtesës se Kryesisë së LQ Perspektiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do