Libri i ri: FOTO ALBUM PËR RIZA SHURDHËN

Me rastin e 100 vjetorit të lindjes së Riza Shurdhës dhe vdekjes së motrës së tij File Kastrati doli nga shtypi libri “Riza Harapi Shurdha” i autorit Hajro Ulqinaku.

Praktikisht bëhet fjalë për një foto album për zezakun më të njohur ulqinak, fotografin legjendar Riza Shurdhën.

Është bërë e ditur se promovimi i këtij libri do të mbahet të hënën, më 2 tetor, në Galerinë e Qendrës së kulturës në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…