Liderët e partive shqiptare mbi incidentin në Kuvend: E DUAN MILLON EDHE DRITANIN

LideretUdhëheqësit e partive nacionale parlamentare të Shqiptarëve kanë vlerësuar që incidenti i javës së kaluar, kur kryeministri Millo Gjukanoviq e quajti deputetin e partisë Pozitive Dritan Abazoviq “vagabond”(kopuk), ndërsa partin e tij përfaqësues të “mafisë mediatike”, është hap mbrapa në demokraci.

“Në akuza që dikush është i lidhur me mafi duhet të reagojnë organet shtetërore, ndërsa nga ana tjetër, përfaqësuesit e subjektit politik të përmendur  duhet të mbrohen nga këto akuza të rënda”, tha për “Vijesti” lideri i Forcës Nazif Cungu.

Nënkryetari i partisë së tij Genci Nimanbegu tha që mbas incidentit ka thirr Abazoviqin dhe i dha përkrahje.

Sipas fjalëve të liderit të Partisë demokratike Fatmir Gjeka, njëri deputet ka keqpërdor rregulloren, ndërsa kryeministri pa nevojë ka reaguar me nervozizëm. “E gjitha kjo është në kuadër të parlamentarizmit dhe demokracisë evropiane”, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do