Lidhja e sindikatave të Malit të Zi: LAMOVIQ ËSHTË KRYETAR NË ULQIN

Shefki Keko Lamoviq, Sefkija Keko LamovicSekretari gjeneral i Lidhjes së sindikatave të Malit të Zi Dushko Zarubica i dërgoi letër kryetarit të komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka në të cilën e njofton që Shefki-Keko Lamoviqi është kryetar i Sindikatës komunale të Ulqinit.

“Ju njoftojë se Lamoviqi, si kryetar i Sindikatës komunale është zgjedhur në proces legal, me mandat në kapacitet të plotë ligjor, dhe se vazhdon të jetë në mandat të kryetarit të Sindikatës komunale të Ulqinit”, tha Zarubica.

Ai për këtë arsye kërkoi prej Gjekes që Lamoviqit ti mundësohet hyrja dhe puna hapësirat e Sindikatës, të cilat janë në ndërtesë të komunës së Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci