Llunjiq: Barjaktari të përgjigjet pse u përça dega e URA-s në Ulqin dhe pse çdo ditë anëtarësohen në PDS ish-simpatizantët e tyre

Zoti Barjaktari,

Nuk kemi dashur ta turpërojmë URA-n duke publikuar informacion mbi përçarjet në degën tuaj në Ulqin, por meqë insistoni, le të informohen edhe qytetarët saktësisht. Nëse keni kurajo, publikojeni listën e kandidatëve për këshilltarë. Nëse guxoni, tregoni se ku është personi të cilit ja keni premtuar se do të jetë bartësi i listës. Nëse guxoni, njoftojini qytetarët se ku gjenden partnerët tuaj të koalicionit që dikur i keni quajtur kriminelë dhe hajdutë. Nëse guxoni, tregoni në cilat tubime dhe me cilën ikonografi marrin pjesë “talentët” tuaj të rinj.

Frika është një mrekulli dhe kushdo që humbet ka të drejtë edhe të zemërohet. Por, për qytetarët e Ulqinit, PDS ju informon se ne po shënojmë rritje të përkrahjes, mes tjerash edhe falë besimit të votuesve të mëparshëm të URA-s.

PDS-ja ka rrjetin më të mirë dhe më të organizuar zgjedhor, duke përfshirë edhe zonat në Ulqin që zoti Barjaktari as që e di se ekzistojnë, pasi nuk i lejohet të dalë jashtë zyrës së tij.

Barjaktari, merruni me deklarata deri sa votuesit do ju tregojnë qartë se besojnë vetëm në strukturën politike pa të cilën nuk ka qeverisje të re dhe progres në Ulqin si dhe pa të cilën nuk do ketë qeveri të re në nivel shtetëror — e ajo është Partia Demokratike e Socialistëve.

Driton Llunjiq, kryetar i KK PDS Ulqin   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep