Lokacioni i ish-Galebit: NJË HAP MË AFËR FILLIMIT TË NDËRTIMIT TË HOTELIT

Ndërtimi i hotelit të ri në Ulqin, në vendin e ish-Galebit, ka gjasë të jetë pjesë e rendit të ditës së mbledhjes së Qeverisë së Malit të Zi e cila do të mbahet të enjten, mëson Portali Ul-info.

Pak kohë më parë, kompania “Sunny Palace” nga Kotori ka blerë këtë lokacion.

Mirëpo, realizimi i këtij projekti është i kushtëzuar nga rregullimi i marrëdhënieve ndërmjet pronarit të ri dhe Qeverisë së Malit të Zi.

Marrëveshjen për rregullimin e marrëdhënieve të ndërsjella, me afat të sakta për ndërtimin e hotelit, e kanë lidhur kompania shtetërore “Riviera e Ulqinit” dhe “Sunny Palace”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Bashkësia Islame: TË SHTUNËN DITA E PARË E KURBAN BAJRAMIT
Bashkësia Islame: TË SHTUNËN DITA E PARË E KURBAN BAJRAMIT

  E shtuna e 9 korrikut është dita e parë e Kurban apo Haxhi Bajramit, është kumtuar nga Bashkësia Islame. Një ditë më parë, e

Skena verore – Ulqin 2022: FILLOI FESTIVALI I KULTURËS SË ULQINIT
Skena verore – Ulqin 2022: FILLOI FESTIVALI I KULTURËS SË ULQINIT

Në Molen e Madhe, nën muret e Kalasë, të martën u shënua solemnisht fillimi i Skenës verore së 35-të me radhë. Ky festival kulturor do

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave.

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi,