LSPMZ: U FORMUA REGJIONI JUGOR

i-savez-sindikat-crne-gore-protiv-takse-euro-euro-slika-26143Në pajtim me riorganizimin e Lidhjes së sindikatave të pavarura të Malit të Zi (LSPMZ), pak kohë më parë është formuar regjioni jugor me qëllim lidhjen më të mirë dhe zgjidhjes më efikase të problemeve sindikale.

Regjioni jugor numron rreth 15 mijë anëtarë, ndërsa për kryetarin e Regjioni jugor LSPMZ, është emëruar kryetari i sindikatit komunal të Budves, Radomir Miliq.

Në reformën e Lidhjes është caktuar që forma territoriale e organizimit të definohet në mënyrë që do të formohen katër regjione, që do të thotë që zyrat komunale janë grupuar në katër regjione:

Regjioni verior për pjesën veriore të Malit të Zi.

Mesëm – Nikshiq

Qendror – Podgoricë

Regjioni jugor, e cila përfshinë komunën e Ulqinit, Tivarit, Budvës, Tivatit, Kotorrit dhe Herceg Novit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…