Malajzi: REXHOVIQ NË SKUADRËN E MË TË MIRËVE

Tajland (1)Mbrojtësi Argëzim Rexhoviq realizoi edhe një sukses të vlefshëm në karrierën sportive.

Ky Ulqinak 25 vjeçar u zgjodh në skuadrën më të mirë të Premier ligës Malajziane për muajin Prill.

Rexhoviq luan për skuadrën e atjeshme Persatuan, të njohur me shkurtesën PDRM.

Përndryshe, ai më herët luajti për Mogrenin, Otrant Olimpikun dhe Igallon, gjersa jashtë kufinjve të Malit të Zi luajti për Prishtinën, Malçoverin gjerman, Kafenbergun austriak dhe Laneksang junajted nga Laosi, me të cilën fitoi kampionatin shtetëror.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…