Mali i Brisë: VRITET DERRI I EGËR KAPITAL ME PESHË RRETH 130 KG

Derri, VeparGjuetarët e Ulqinit kishin të dielën ditë të suksesshme.

Në Mal të Brisë ato vranë derrin e egër kapital me peshë rreth 130 KG.

Përndryshe, gjuetia e derrave të egër dekadat e fundit është bërë shumë popullor në tërë territorin e Komunës së Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…