Mali i Zi – Kosova: MILANIQ DORËZOJ AKREDITIVËT HOXHAJT

I porsaemëruari në pozitën e të ngarkuarit me punë në ambasadën e Malit të Zi në Kosovë, Radovan Milaniq ka dorëzuar të martën letrën për emërimin e tij në funksionin e të ngarkuarit me punë në ambasadën e Malit të Zi e cila duhet të hapet në Kosovë, ministrit të punëve të jashtme të Kosovës Enver Hoxhajt.

Milaniq ka shprehur “përkushtimin e tij në shërbim të fuqizimit të marrëdhënieve ndërmjet dy shteteve”. Hoxhaj ka vlerësuar lartë vendimin e Malit të Zi që të emëroj të ngarkuarin me punë në ambasadën e Prishtinës dhe paralajmëroi që Kosova shumë shpejtë do të emëroi përfaqësuesin e vet diplomatik në Mal të Zi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide

Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET
Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të komunës së Ulqinit, përfaqësues të mediave, zonja dhe zotërinj! Konferencën e sotme për shtyp e kam thirrur për të ndarë me ju rezultatet e 100 ditëve të para që kur