Mali i Zi Pozitiv: URIMI PËR PASHKËT

Dritan-Abazovic-015-1Me rastin e festës më të madhe krishtere Pashkëve, të gjithë qytetarëve të Ulqinit të fesë katolike dhe ortodokse i dërgoj urimet më të sinqerta, me shpresë që këtë festë do ta kremtojnë në paqe dhe lumturi, si dhe që me familjen, komshinjtë dhe miqtë do të kënaqen në atmosferë të këndshme siç i shkon besimtarëve të vërtet.

Me shpresën që Pashkët, të paktën simbolikisht, do të shënojnë një fillim të ri dhe më të mirë për të gjithë qytetarët e Ulqinit, si dhe me dëshirë që ideja e ringjalljes të kuptohet në domethënie të plotë si fitore e të mirës ndaj të keqes, në emrin tim personal dhe në emër të KK MZP Ulqin, pranoni urimet e mia më të përzemërta.

Kryetari i KK MZP

mr Dritan Abazoviq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…