Manifestimi: FILLOI OLD TIMER FEST

Fuad HaxhibetiNë Ulqin sot ka filluar manifestimi Old Timer Fest që po mbahet për të 9 here me radhe, kështu që mund të themi që është bërë tashmë tradicionale në qytetin tonë. Manifestimin e organizon Old Timer klubi Ulcinium, në bashkëpunim me Komunën dhe Organizatën Turistike të Ulqinit dhe do të zgjasë deri me 14 gusht. Në këtë mbledhje kanë marrë pjesë rreth 40 makina të vjetra nga disa vende të rajonit.

Drejtori i OT të Ulqinit Mr Fuad Haxhibeti ka përshendetur të pranishmit dhe është shprehur që OT edhe në të ardhmen do të përkrahë manifestime të tilla që mund të ndikojnë në promovimin e ofertës turistike të qytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…