Manifestimi i fëmijëve në Tivar: MERR PJESË EDHE „ARUSHI PU”

12248753_10208324023086523_1089518571_nNë Qendër për kulturë në Tivar dje është mbajtur manifestimi tradicional i fëmijëve “Me këngë deri në yje”(Pjesmom do zvijezda).

Në këtë manifestim të fëmijëve me të cilin shënohet Dita botërore e fëmiut morën pjesë edhe fëmijët nga foshnjorja e Ulqinit “Arushi Pu”.

Dje, përndryshe, u mblodhën kontributet vullnetare për shkuarjen e një fëmije në një klinikë në Zvicër, si dhe rrobat, mbathjet dhe paketat higjienike për fëmijët nga Shtëpisë “Rinia”(Mladost) në Bijelë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…