Manifestimi në Katërkollë: DITA E SHEGËS, PËR TË DYTËN HERË

Dita e shegesRreth tridhjetë prodhues të shegës dhe agrumeve tjera kanë marrë pjesë të enjten në manifestimin “Dita e shegës” i cili u mbajt në Katërkollë.

Vizituesit kishin mundësi të blejnë shega, fiq, mandarina, ullinj, gështenja, si dhe të pinë lëngë shege.

“Qëllimi parësorë i shoqatës sonë është që ky manifestim të bëhet tradicional dhe vendtakimi i prodhuesve dhe ekspertëve të bujqësisë dhe turizmit. Anamalit dhe Ulqini e meritojnë këtë gjë”, tha në hapjen e këtij manifestimi kryetari i “Biznis klub Ana e Malit” Kabil Kurti.

Të pranishmit i përshëndeti dhe nënkryetari i BKA Jakup Gjeloshi, këshilltarja në Ministrinë e bujqësisë Marija Krstiq, si dhe këshilltari për bujqësi në komunë të Ulqinit Gani Rexha.

Në hapjen e këtij manifestimi ishte i pranishëm dhe kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu, i cili i vizitoi të gjitha stendat.

Për pjesëmarrësit dhe vizituesit e manifestimit është organizuar program i begatshëm kulturor dhe artistik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…
Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…

Javët e fundit të këtij viti do t’i kalojmë në një atmosferë festive, me pije, ushqim, e mbi të gjitha muzikë të mire. Në skenën e “Sweet December” me 24 dhjetor do të ngjiten: Accoustic

CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 8 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI
Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI

“Besojmë se kemi eventin më të bukur që do ta ringjallë Ulqinin në këtë periudhë, me të cilin mund të tërheqim mysafirë nga i gjithë rajoni”, tha të mërkurën në prezantimin e programit të eventit “Sweet

Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS
Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS

Shoqata “Kraja”, e cila vepron në SHBA dhe ka filialin e saj në vendlindje, ka realizuar projektin e fundit – furrën e bukës në Ostros, transmeton Barinfo. Vitet e fundit kjo zonë nuk kishte furrë buke,

Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN
Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN

Stand up komedia të „Teatrit Teuta“, SY N’SY me aktorin Bashkim Alaj, do të shfaqet të shtunën, me 10 dhjetor, në Sallën e Madhe të Qendrës për Kulturë. Të ftuarit e Bashkimit do të jenë kryetarët