MANS: PËR SHKAK TË PARREGULLSISË DORËZOHEN DY PADI NË ULQIN

zgjedhjet-izbori-kutia-kutijaNga Rrjeti për afirmimin e sektorit joqeveritar (MANS) u njoftua se për shkak të parregullsive dhe lëndimit të të drejtës zgjedhore gjatë ditës së djeshme u dorëzuan dy padi penale për vepra të bëra në Ulqin.

Nuk u tha për cilat parregullsi bëhet fjalë dhe as kush janë personat që u lajmëruan në Prokurorinë speciale shtetërore.

Nga MANS-i ftuan prokurorinë që të njoftojë opinionin për rezultatet e veprimit në bazë të kësaj padie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…