Marketi Voli: NGA E HËNA EDHE NË UJËMIRË

 

VoliKompania “Voli” të hënën, me 18 qershor, hap objektin e ri shitës në Ujëmirë. Marketi modern, në ofertë të vet ka mbi 7.000 artikuj ushqimor dhe jo ushqimor. Shtrihet në sipërfaqe prej 700 m2, ndërsa para marketit është e siguruar hapësira për parkim.

Në Marketin e ri të Volit janë të punësuar 30 punëtorë, banorë të zonës përreth.

Atë çfarë mund të presin konsumatorët në pajtim me stilin dhe politikën e kompanisë është shërbimi dhe oferta më e mirë, me çmimet më të volitshme.

Mirë se vini në Voli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…