Marnikoviq: GATI PËR VALËN E MADHE TË TURISTËVE

Dom zdravlja, Shtepia e shendetitDrejtori i Shtëpisë së shëndetit në Ulqin Pavle Marnikoviq ka thënë që në këtë institucion të gatshëm e presin valën e madhe të turistëve. “Kemi ilaçe të mjaftueshme, materiale mjekësore dhe kuadro që mund të përgjigjen sfidave eventuale gjatë sezonit”, theksoi ai për “Dan” duke theksuar që situata shëndetësore në këtë komunë është e mirë.

Sipas fjalëve të tija, nuk ka fluks më të madh të të sëmurëve dhe sëmundjeve të cilët përcjellin sezonin, siç janë infeksionet e zorrëve.

Ai tha që për shkak të pamundësisë këtë sezon nuk do të hapet ambulanca në Shtoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…