Marrëveshja e komunës dhe “Pastrimit”: FILLON HEQJA E MBETURINAVE

Smece, mbeturinatMbeturinat nga koshat e mbushur plotë sot do të hiqen, është marrëveshja të cilën kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka ka arritur me përfaqësuesit e ndërmarrjes publike Veprimtari komunale dhe sindikatën e kësaj kompani.

Siç mëson Portali Ul-info, komuna do të paguajë mjetet e caktuara “Pastrimit” në mënyrë që të shlyhen borxhet ndaj punëtorëve. Ato pohojnë që nuk kanë marrë 3,5 paga.

Për shkak të koshave të plehrave të mbushur plotë janë ankuar hotelierët e Ulqinit të cilët theksojnë që kjo nuk është fotografi e mirë për qytetin në fillim të sezonit.

Mbeturinat, smece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…