Marrëveshja e pushtetit dhe e opozitës: PERSONI ME KOMPETENCA TË VEÇANTA EDHE NË KOMUNË TË ULQINIT

Dialog cdmNë fillim të javës së ardhshme, me siguri të martën, me 5 prill, do të nënshkruhet marrëveshja e pushtetit dhe e një pjese të opozitës për shpalljen e zgjedhjeve fer dhe demokratike, shkruan „Pobjeda“.

Me këtë dokument është paraparë, në mes tjerash, kontrolli efektiv i vendimeve financiare dhe i marrëdhënieve punuese-juridike në vetëqeverisje lokale.

Kështu edhe në Komunë të Ulqinit do të emërohet përfaqësuesi i opozitës i cili do të ketë kompetenca të veçanta dhe qasjen ditore në të gjitha kartelat analitike dhe ndarjen e të gjithë llojeve të ndihmave sociale, si dhe punësimin në organet e shërbimit të vetëqeverisjes lokale në kohë të caktuar dhe të pacaktuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…