Marrëveshja Forca-PD: FORCËS BARTËSI I LISTËS, NDARJA E POSTËVE 50:50

Anëtari i Forcës së Re Demokratike do të ketë pozicionin kryesor në listën e deputetëve për zgjedhjet parlamentare, thuhet në marrëveshjen që ajo parti ka nënshkruar me Partinë Demokratike.

Këto dy parti kombëtare shqiptare ranë dakord që ndarja e funksioneve të bëhet sipas formulës 50:50.

Krerët e PD dhe Forcës, Fatmir Gjeka dhe Genci Nimanbegu, njoftuan se partitë e tjera shqiptare do të ftohen për t’iu bashkuar kësaj aleance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…