Marrëveshja: RRITET KONTROLLI I LAJMËRIMIT TË MYSAFIRËVE

InspekcijaOrganet shtetërore dhe komunale më fuqishëm do të angazhohen në plotësimin e detyrimit ligjor, lajmërimit të mysafirëve dhe pagesës së taksës së banimit në komunën e Ulqinit, u arrit përfundimi në mbledhjen e sekretarit shtetëror në ministrinë e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Damir Davidoviq dhe drejtorit të Organizatës Turistike Fatmir Gjeka.

Ato njoftuan se ditët e ardhshme do të rriten kontrollet e lajmërimit të mysafirëve në të gjithë format e banimit, si dhe që ato të cilët nuk e bëjnë këtë gjë do të pësojnë sanksionet e parapara me ligj.

Vlerësimet jozyrtare thonë se në Ulqin lajmërohet çdo i katërti mysafirë që qëndron këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…