Marrëveshja tek kryetari: QYTETI I PASTËR PËR TRE ORË

KomunalnoPunëtorët e Pastrimit kanë arritur sot marrëveshjen me kryetarin e komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka që menjëherë të fillojnë pastrimin e qytetit. Është dakorduar dinamika e realizimit të kërkesave të tyre, si dhe që për çdo problem eventual dy anët të gjejnë zgjidhje me kompromis.

Punëtorët e pastrimit kanë premtuar që për tre orë qyteti do të jetë i pastruar.

„Ulqini duhet të jetë i pastër. Kjo është fytyra e të gjithë neve, sidomos meqë kemi mysafirë dhe ekskurzione“, u konkludua në këtë mbledhje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…