Marrëveshje: ME RECETË, BARNAT NË KATËR BARNATORE PRIVATE NË ULQIN

Apoteka, FarmaciPrej 9 marsit Ulqinakët me recetë mund të marrin barna në katër farmaci private.

Nga Fondi i shëndetësisë është njoftuar se në këtë mënyrë qytetarëve i është lehtësuar marrja e barnave të cilat janë akoma të detyruar ti blejnë në farmaci private për shkak të mungesave në atë të shtetit.

Në kontratat të cilat janë nënshkruar dje qartë është definuar asortimenti i barnave. “Nëse qytetarët privohen nga marrja e tyre, e posedojnë recetë, kontratat do të shkëputen automatikisht”, shtojnë nga ky institucion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci