Mavriani – nga pikë vrojtimi në deponi

Mavriani me pamjen e tij panoramike është shndërruar në deponi.

Këtu mund të gjesh çdo lloj të mbetjeve, duke filluar nga kanaçet e deri tek kolltukët.

Pjesa më e errët në këtë histori është që kjo dukuri po zgjat me vite të tëra.

Derisa organet kompetente të mos ndërmarrin veprime në këtë drejtim, edhe disa lokacione në territorin e Komunës së Ulqinit po marrin pamje të ngjashëm me pikën e vrojtimit në Mavrian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…