Mbahet Kuvendi i OT: MIRATOHEN PLANI I PUNËS DHE PLANI FINANCIAR

Në ndërtesën e Komunës së Ulqinit të hënën u mbajt Kuvendi i Organizatës Turistike, të cilën e udhëhoqi kryetari i Komunës Aleksandër Daboviq.

Kuvendi i këtij institucioni ka miratuar Planin dhe Programin e Punës dhe Planin Financiar për vitin 2022.

U lavdëruan masat të cilat udhëheqësia e Organizatës Turistike ka ndërmarr që sezoni i kaluar të jetë i suksesshëm, me pritshmëri që sezoni 2022 do të jetë i bereqetshëm në rivierën e Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”