Mbas 17 muajsh: RIPAROHET RRUGA NË KRRUÇ

Kruce, KrrucEkipi i Drejtorisë për komunikacion ka sanuar këto ditë dhjetë metra të rrugës magjistrale Ulqin-Tivar në Krruç. Kjo rrugë shumë e frekuentuar ishte e dëmtuar që prej janarit të vitit 2013, për shkak të erozionit të tokës.

Përndryshe, në vijim është ndreqja e një pjesë të konsiderueshme të rrugës nga Ulqini drejt Tivarit, e cila është ndërtuar që në vitin 1973.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…