Mbas 68 viteve punë: MBYLLET SHKOLLA NË FTJAN, NË KRAJË

Ostros, Kraje, KrajinaParalelja e shkollës “Gjergj Kastrioti Skenderbeu” në Ostros, në fshatin Ftjan, këto ditë pushoi së punuari, shkruan e përjavshmja në gjuhën shqipe “Koha Javore”.

Mësuesi i shkollës Hajdar Mujeziq dhe nxënësi i fundit Ajdin Gjinoviq me lot në sy u ndan nga shkolla e cila filloi të punojë në vitin 1948 dhe atëherë kishte 58 nxënës.

Para dy viteve u mbyll edhe paralelja tjetër në Krajë, në fshatin Kështenjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…