Mbas analizës së përsëritur: UJI I SIGURT NË PLAZH TË VOGËL DHE TEK LIDO-ja

Rezultatet e analizave të përsëritura të kualitetit të ujit të detit në dy plazhet e Ulqinit, tregojnë që kualiteti i ujit të detit në Plazh të vogël dhe në pjesën e Plazhit të madh (tek ish hoteli “Lido”) është më i miri, gjegjësisht i klasës K1, është lajmëruar të hënën nga Ndërmarrja publike për të mirat detare.

Kjo do të thotë që në këto plazhe uji i detit është cilësor për larje dhe rekreacion, që nuk ishte rast gjatë analizave të rregullta të kualitetit të ujit të detit që janë bërë më herët.

Përdoruesit e këtyre plazheve kah fundi i javës së kaluar u lajmëruan që duhet të theksojnë flamurin e kuq deri në fitimin e rezultateve të cilat janë në kufijtë e lejuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…