Mbas dorëheqjes në Kuvend: GJELOSHAJ PRAPË NË FUNKSIONIN E VJETËR?

Nik Gjeloshaj, DjelosajMbasi që së shpejti të jap dorëheqje nga vendi i deputetit në Parlamentin e Malit të Zi Nik Gjeloshaj do të kthehet prapë të mbuloi funksionin e drejtorit të Drejtorisë për arsim të përfaqësuesve të popullit pakicë dhe komuniteteve tjera të pakicave nacionale në Mal të Zi, mëson Portali Ul-info.

Gjeloshaj në këtë vend në Qeverinë e Malit të Zi ishte deri në fillim të marsit të vitit të kaluar.

Sipas marrëveshjes së koalicionit, atë në Parlament do ta zëvendësojë lideri i Lidhjes demokratike në Mal të Zi Mehmet Bardhi.

Deri tek zëvendësimi, përndryshe, duhej të vinte që para dy muajsh, si dhe në rastin e koalicionit tjetër shqiptar,  gjegjësisht që deputetin e Forcës Genci Nimanbegu ta zëvendësoi funksionari i Iniciativës qytetare Vasel Sinishtaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci