Mbas dy muajsh: UJI NË ULQIN I RREGULLT PËR KONSUM

Uji, voda, VodacomAnalizat më të reja kanë treguar se uji nga burimet e Ulqinit është i rregullt për konsum, njoftohet nga Ndërmarrja publike “Ujësjellës dhe kanalizime”.

Siç pohoi për “Vijesti” drejtori i kësaj ndërmarrje Fehim Avdiu, rezultatet zyrtare nesër do t’i kumtohen opinionit.

Uji nga disa burime në Lisnë Bore, që nga fundi i shtatorit, përmbante sasi të rritura të manganit.

Nga burimet tjera të qytetit, uji ishte i cilësisë së mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…