Mbas dy muajve: ARRIHET MARRËVESHJA NË KOALICIONIN „BASHKË PËR TË ARDHMEN E ULQINIT”

Bashke per te ardhmen e UlqinitAnëtaret e koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit”, të cilin e udhëheqë kryetari i komunës Fatmir Gjeka, kanë arritur mbrëmë marrëveshjen mbi ndarjen e funksioneve në organet e pushtetit ekzekutiv, mëson Portali Ul-info.

Molla e sherrit, vendi i kryetarit të Këshillit drejtues të Ndërmarrjes publike “Veprimtari komunale”, do ti takojë Iniciativës qytetare “Perspektiva” të Amir Hollajt. Më herët është deklaruar që ky grupim do të caktojë drejtorin e Organizatës turistike të Ulqinit, e, siç mësojmë, kjo do të jetë Zana Sarvan.

Lidhjes demokratike në Mal të Zi të Mehmet Bardhit i takuan vendi i zëvendësdrejtorit në Qendër për kulturë, si dhe ai i shefit të Policisë komunale. Pritet që në atë funksion të emërohet Saubih Mehmeti.

Shefi i deritashëm i atij resori Kapllan Muçaj, anëtari i Partisë demokratike të Fatmir Gjekes, duhet të jetë Kryeadministratori i komunës. Për këtë, si dhe për çështje tjera kadrovike, Këshilli qendror i PD do të vendos në mbledhjen e cila do të mbahet deri në fund të javës.

Këto emërime do të verifikohen në mbledhjen e Parlamentit komunal e cila do të mbahet në fillim të javës tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe kanë një histori prej së

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin
Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe

Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23
Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23

Fakulteti i Studimeve të Biznesit Mesdhetar në Ulqin bëri të ditur se janë në vazhdim regjistrimet në studimet themelore akademike për vitin 2022/23. Siç thuhet, të gjitha informacionet mund të merren

Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA
Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA

  Komuna e Ulqinit njoftoi se të premten do të fillojë asfaltimi i rrugëve të gërmuara, i cili do të zgjasë disa ditë. Vetëqeverisja lokale u ka kërkuar falje qytetarëve që kanë vuajtur nga kjo situatë,

CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 24 qershor, në periudhën prej orës 08 deri në 14,30, pa energji elektrike do të jetë pjesa e Qytetit përballë

Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR
Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR

  Zyrtari i lartë i Partisë Demokratike, Beqir Sella, është kandidat për nënkryetar të Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Ai është deputet i asaj partie në Kuvendin komunal dhe kryen edhe