Mbas hetimit në Horgosh: LIROHEN ULQINAKËT

HorgosUlqinakët Blazho Gjakonoviq dhe Branislav Ziramov, janë liruar nga akuzat për kontrabandë të 6 kg drogë, mëson Portali Ul-info. Ato, siç shkruante Vijesti, u arrestuan të premten në pikën kufitare Horgosh, kah Hungaria. Droga ndodhej në autobus, ndërsa hetimet kanë treguar që Gjakonoviq dhe Ziramov, nuk kishin lidhje me kontrabandën e drogës.

Mbas 48 orëve burgim, ato sot u lëshuan në liri.

Gjakonoviq dhe Ziramov janë përfaqësuar nga avokati nga Subotica, Mile Usniq, sipas detyrës zyrtare.

Ulqinakët këto dy djem i njohin si shembullor dhe të qetë, e as në polici nuk kanë asnjë lloj dosie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…