Mbas lëndimit në Plazh të vogël: GJERMANI MBËRRITI NË SHTËPI

Shtetasi gjerman Markus Busner i cili të dielën rreth mesditës u lëndua në Plazhin e vogël e lëshoi të hënën Malin e Zi. Ai në Stacionin e policisë në Ulqin, në prani të bashkëshortes dhe përkthyesit, tha që nuk di nga çfarë e fitoi lëndimin në kokë gjatë notit derisa ishte i larguar 150 metër nga pjesa e rrethuar e plazhit.

“Kishte tre qepje në kokë, ndërsa është transportuar në Qendrën klinike për siguri. Për të gjitha u lajmërua Ambasada e Gjermanisë në Podgoricë”, është thënë Portalit Ul-info  në policinë e Ulqinit.

Është thënë që Busner ndjehet mirë dhe që ky rast i pakëndshëm nuk do të lë pasoja për shtetasin gjerman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…