Mbas përmbytjeve: PENSIONISTËT NGA SERBIA DHE BdhH NË ULQIN

Ulcinj, Ulqin, PanoramaFondi për sigurimin pensional dhe invalidor  do të sigurojë në pushimoren e Ulqinit qëndrimin shtatëditor për 40 pensionistët nga Serbia në fund të gushtit, është lajmëruar nga Lidhja e shoqatave të pensionistëve të Malit të Zi, ndërsa transmeton agjencia Mina.

Thuhet që qëndrimin shtatëditor në fillim të shtatorit (40 vende) do të sigurohen edhe për pensionistët nga Bosnja dhe Hercegovina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…