Mbas Porto Montonegros: I TRETI GREEN CULTURE FEST NË ULQIN

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjManifestimi tashmë tradicional Green Culture Fest (GCF) do të mbahet në Ulqin në shtator  të vitit të kaluar.

Marrëveshjen për bashkëpunim dhe organizim të përbashkët të GCF-së së tretë e nënshkruan sot kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka dhe përfaqësuesja e OJQ “Rethi” nga Londra Vesna Sokolovska.

Sipas fjalëve të Gjekës, ky manifestim do ti ndihmojë promovimit të Ulqinit, si destinacion turistik, si dhe zgjatjes së sezonit.

Sokolovska tha që është e lumtur që komuna e cila është jashtëzakonisht e bukur ka njohur rëndësinë e “ekonomisë së gjelbër”.

Në nënshkrimin e kontratës ishin të pranishëm nënkryetarja e komunës Zenepa Likoviq, drejtoresha e OT Zana Sarvan, si dhe prof. Habib Llesheviq, bashkë-organizator i GCF-së, si dhe përfaqësuesi i Zyrës komunale për bashkëpunim ndërkombëtar dhe projekte.

Këtë vit GCF është mbajtur në Porto Montenegro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci