Mbas problemit me ujë: I NEVOJSHME RIKONSTRUKTIMI URGJENT I RRJETIT

Uji, voda, VodacomKryetari i Ulqinit Fatmir Gjeka ka deklaruar për “Vijesti” se uji në burimin në Lisna Borë është i rregullt për përdorim, por problem me siguri është krijuar në rrjetin sekondar, gjegjësisht për shkak të vjetërsisë së rrjetit të ujësjellësit.

Shumica e tubave nëpërmjet të cilëve uji mbërrin deri tek konsumatorët në Ulqin janë të moçëm mbi tre dekada.

E gjitha kjo edhe njëherë fuqishëm imponon nevojën e rikonstruktimit urgjent të rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit në qytet. Përkundër marrëveshjes me Gjermanët, për shkak të konflikteve të paarsyeshme në koalicionin qeverisës, fillimi i realizimit të këtij investimi prej mbi 20 milion euro për muaj tash disa muaj shtyhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci