Mbas protestës së djeshme Të Mirat Detare lëshojnë pe: PRAPË ANALIZA, PASTAJ TENDERI I RI

Morsko DobroNga Ndërmarrja Publike për Menaxhimin e Të Mirave Detare njoftuan se me Çmimoren e re u parapa rritja e kompensimeve për qiramarrjen e restoranteve meqë sipërfaqja e përgjithshme e këtyre objekteve u rrit.

“Për restorantet në Bunë, me qiramarrësit e të cilëve tashmë u analizua Çmimorja e re në krahasim me gjendjen ekzistuese, do të bëhet edhe një analizë e hollësishme e sipërfaqeve të vet restoranteve në krahasim me objektet ndihmëse. Për këtë procedurë Të Mirat Detare do të njoftojnë të gjithë qiramarrësit e restoranteve, e pastaj do të shpallet Thirrja Publike për qiradhënien e lokacioneve në Bunë në pajtim me Programin e ri”, thonë nga kjo ndërmarrje.

Shtohet se të gjithë qiramarrësit e shtëpizave të peshkatarëve të cilët përmes thirrjes publike nga vitit 2016 për pesë vitet e ardhshme kanë marrë me qira lokacionet, mund të vijnë në hapësirat e Të Mirave Detare të nënshkruajnë Anekset e Kontratës me vlerë të kompensimit të paraparë me ankandin e vitit 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer