Mbas tetë dekadash: KRIPORJA SHUHET PËR DHJETË DITË!?

Kriporja (2)Drejtuesi në falimentim i Kripores Ognjen Jovoviq ka deklaruar që punëtorëve të kësaj kompani nuk do të ju shtyhen kontratat për punë të cilat skadojnë në fund të marsit nëse pronari nuk i siguron 250 deri në 400 mijë euro për grumbullim. “Nëse grumbullimi nuk do të jetë i sigurt, ky drejtues në falimentim nuk ka asnjë arsyetim ti shtyj kontratat për punë sepse kjo bartë obligimin ndaj atij që e angazhon”, tha ai për “Vijesti”.

Jovoviq tha që askënd nuk mund ta shtyj ti paguaj paratë për grumbullim dhe theksoi që nuk është optimist që deri në fund të muajit mund të vijë deri tek ndonjë ndryshim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…