Mbas tre ditëve: PËRFUNDOI “MARUBI END SEASON FEST”

Me interpretimin e suksesshëm të baletit të legjendave të njohura ulqinake, “Kroi i zanave” dhe “Legjenda e sirenës”, në gjirin përrallor të Valdanosit, të dielën në mbrëmje përfundoi manifestimi “Marubi End Season Fest”.

Në kuadër të këtij manifestimi treditorë, i cili është financuar me mjete të BE si projekt i bashkëpunimit ndërkufitar në lëmin e turizmit në mes të Ulqinit dhe Shkodrës, janë mbajtur Ditët e traditës, Panairi i ushqimit tradicional dhe të suvenirëve në Kala, performanca në Plazhin “Dulcinium”, si dhe ekspozita e fotografive në Ranë.

“Ishte ky një kombinim i traditës, legjendës dhe modernes”, thanë organizatorët e këtij manifestimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…