Mbas vendimit për ndarjen e mjeteve për OJQ: ORGANIZATAT SPORTIVE TË PAKËNAQURA

Është e pabesueshme se si asnjë projekt i organizatave në lëmin e sportit nuk ka kaluar në konkursin e komunës për ndarjen e mjeteve për OJQ, thanë për portalin tonë përfaqësuesit e disa organizatave sportive.

Ai tha që në konkursin e mëhershëm OJQ-të sportive kanë fituar mjete të konsiderueshme dhe kanë pritur që kjo do të ndodh edhe kësaj herë. “Në fillim të shtatorit do ti drejtohemi opinionit publik dhe do ti komunikojmë më hollësisht qëndrimet tona”, kanë theksuar përfaqësuesit e shoqatave sportive nga Ulqini.

Komisioni për ndarjen e mjeteve për përkrahjen e OJQ pak kohë më parë ka vendosur që financiarisht ti përkrah 15 projekte me vlerë totale prej 20 mijë euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…