Mbas vendimit të KK: KUSH KUJDESET PËR XHEPIN E VET?

Kuvendi, SkupstinaRefuzimi i Kuvendit komunal të përkrah Propozim vendimin për financim të përkohshëm të administratës lokale në tremujorin e parë të vitit të ardhshëm, është temë e grindjeve të radhës në mes të gjithë partive nga njëra anë, dhe Forcës së re demokratike, nga ana tjetër.

“Mosmiratimi i këtij vendim është shenjë e paaftësisë dhe pakujdesisë së qeverisjes lokale e cila tani fajin e vet tenton ta kaloj tek të tjerët”, tha për “Dnevne novine” lideri i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka.

Ai theksoi që mosmiratimi i vendimit nuk do të reflektoj keq në zgjedhjet e ardhshme, por në partitë opozitare, të cilat, siç shtoi, tash 18 muaj nuk kanë marrë asnjë cent nga komuna.

Sipas fjalëve të nënkryetarit të Forcës Genci Nimanbegu, partitë e tashme opozitare ishin në pushtet deri në vitin 2011 dhe e kanë pru Ulqinin në buzë të greminës. “Ky është vendim i tyre. Duke kërkuar para nga komuna ato tregojnë qartë që më shumë shqetësohen për xhepin e vet se sa për qytetarët e Ulqinit”, tha ai dhe shprehu bindjen që deri në formimin e qeverisjes së re komuna e Ulqinit normal do të funksionoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep