Mbledhja e KK: FORCA NUK DO TË MARR PJESË AS TË MËRKURËN NË KUVEND

Forca e re demokratike – FORCA nuk do të marrë pjesë në mbledhjen e Kuvendit komunal të Ulqinit i cili të mërkurën do të vazhdoj punën, është deklaruar nga kjo parti.

Siç deklaroi për media kryetari i klubit të FORCËS Fuad Haxhibeti, shumë këshilltarë kanë punë nga të cilat jetojnë. “Tani është kulmi i sezonit kështu që për shkak të obligimeve këshilltarët tanë nuk kishin mundësi të marrin pjesë në mbledhje. Përveç kësaj, akoma vazhdon agjërimi i Ramazanit”, tha ai duke theksuar që FORCA nuk ik nga diskutimi për punën e kryetarit të komunës.

“Kur partnerët tanë të koalicionit flasin për punën e Cungut, ato flasin për punën e kryetarit më të mirë të komunës në Mal të Zi”, shtoi Haxhibeti.

Cungu njëkohësisht deklaroi për “Dan” që askush nuk e konsultoi për kohën e vazhdimit të mbledhjes. “Më e rëndësishme është zgjidhja e problemeve reale të cilat i kemi në kulmin e sezonit, siç është uji, sesa raporti im i punës. Për te mund të diskutojmë më vonë”, tha kryetari i komunës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN
Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në fillim të muajit të ardhshëm do të qëndrojë për një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi, mëson Portali Ul-info. Në ditën e parë të vizitës së saj

Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)
Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)

Sot ishte një ditë e bukur në Ulqin, të cilën qytetarë të shumtë e shfrytëzuan për shëtitje apo punë në Ullishtë. Në të njëjtën kohë, disa vendosën të marrin pjesë në hapjen ceremoniale të një tjetër Festivali

Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën
Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën

Të martën, më 31 janar 2023, komunën e Ulqinit do ta vizitojë delegacion i Qeverisë së Malit të Zi në krye me kryeministrin dr. Dritan Abazoviq. Në delegacion me kryeministrin Abazoviq do të jenë ministri

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e parë dhe ishin kryesisht gjermanë të sjellë nga agjencia “Miramare”.

Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT
Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT

Me rastin e fillimit të realizimit të projektit “Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut – V, Ulqin”, kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari me bashkëpunëtorë