Mbledhja e KK: NESËR PËR KREDI

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitNesër duhet të mbahet mbledhja e Kuvendit komunal të Ulqinit në të cilën duhet të bihet vendimi për marrjen e kredisë prej 1,2 milion euro. Me këto mjete është parashikuar që të shlyhen pesë paga të prapambetura ndaj punëtorëve të organeve të vetëqeverisjes lokale, pjesa më e madhe e detyrimeve ndaj të punësuarve në institucione publike ndërsa një pjesë planifikohet të investohet në “makiazhin” e qytetit para sezonit kryesor turistik.

Mbas kësaj do të mbahet mbledhja e re ku në rend dite do të jenë 26 pika. Bëhet fjalë kryesisht për informata të punës së institucioneve publike në Ulqin, si dhe për kompletimin e parcelave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…