Mbledhja e KK-së: KONSOLIDIMI I FINANCAVE ME 5,5 MILION EURO KREDI

Kuvendi Komunal i UlqinitEdhe pse për këtë gjë nuk u arrit marrëveshja në Kolegjiumin e fundit, është e sigurt se në mbledhjen e nesërme do të diskutohet për huamarrje kreditore të Komunës së Ulqinit për 5,5 milion euro.

Siç mëson Portali Ul-info, rendi i ditës do të plotësohet në fillim të seancës së Parlamentit lokal.

“Ne do të përkrahim Planin e sanimit në mënyrë që Komuna të konsolidojë financat e veta”, tha kryetari i PDS-së në Ulqin Loro Nrekiq.

Rreth 3,5 milion euro kredi do të shkojnë në shlyerjen e detyrimeve ndaj bankave, gjysmë milioni për programin social, ndërsa pjesa tjetër për pagesën e furnitorëve dhe pagave të të gjithë të punësuarve në administratën lokale dhe ndërmarrjet publike ku themelues është Komuna deri më 31.12.2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…