Mbledhja e organeve të PDS-së: ANALIZUAN SITUATËN, PËRGATITEN PËR ZGJEDHJE

Loro Nrekiq, Ljoro Nrekic, PDS, DPSTë martën mbrëma janë mbajtur mbledhjet e Këshillit ekzekutiv dhe komunal të Partisë demokratike të socialisteve, të cilat e drejtoi Loro Nrekiq, mëson Portali Ul-info.

Në mbledhje u analizua situata politike në komunë dhe funksionimi i qeverisjes lokale.

Veçanërisht është folur për përgatitjet për zgjedhjet parlamentare të cilat do të mbahen në fillim të tetorit.

Në këto mbledhje të pranishëm ishin edhe koordinatorët e qendrës se PDS-së për Ulqin Halil Dukoviq dhe Ivica Kaleziq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…