Mbrëmë në Kalanë e Shasit: HAPET MANIFESTIMI “PRANVERA NË ANË TË MALIT”

Pranvera ne Ane te malitMbrëmë, në Kalanë e Shasit, u hap manifestimi i sivjetmë “Pranvera në Anë të Malit”, i cili tradicionalisht organizohet nga shoqata “Ora”.

Ekspozita e Halida Shllakut, artistes me prejardhje nga Ulqini dhe banim në Sarajevë, ishte në programin
e natës së parë të evenimentit.

Të pranishmit po ashtu kishin mundësi të argëtohen me melosin e këngëve qytetare shkodrane, të performuar nga nxënësit e shkollës artistike “Prenk Jakova”, në mesin e të cilëve ishte edhe këngëtarja nga Ulqini Egzona Salaj.
Manifestimi vazhdon të shtunën, me ditën e sportit, me ç’rast do të mbahen turne në volejboll, shah dhe futboll. Programi i ditës dytë do të përfundojë me piknik dhe muzikë me DJ në ambientin e hapur të Kalasë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…