Mbrëmja e krijuesve ulqinakë “Tre portrete”: TË MËRKURËN PËR KRIJIMINË E GANI DHE ISMET KARAMANAGËS DHE MUSTAFA CANKËS

Qendra për Ruajtjen dhe Zhvillimin e Kulturës së Pakicave të Malit të Zi, me mbështetjen teknike të Qendrës për kulturë Ulqin – Biblioteka e Qytetit, organizon Mbrëmjen e krijuesve Ulqinakë “Tre portrete”.

Mbrëmja e krijuesve ulqinak të kushtuar Gani Karamanagës, Ismet Karamanagës dhe Mustafa Cankës do të mbahet më 24 maj 2023 (e mërkurë) në Galerinë e Qendrës për kulturë, me fillim në ora 19:00.

Folësit do të jenë: akademik Zuvdija Hoxhiq, Hajro Ulqinaku – shkrimtar, Gazmend Çitaku – shkrimtar dhe publicist, Ismet Kallaba – gazetar dhe publicist dhe Sallko Lluboder, drejtor i Qendrës për Ruajtjen dhe Zhvillimin e Kulturës së Pakicave të Malit të Zi.

Moderatore e programit do të jetë Ardita Rama, udhëheqësja e Bibliotekës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…