Mbushet riviera e Ulqinit: MBI 80 MIJË MYSAFIRË

Panorama Jadran. Mala plazaFundjava e parë e gushtit ka mbushur rivierën e Ulqinit. Qindra mysafirë kanë pritur sot me valixhe në Ranë ose në rrugën kryesore të qytetit që dikush të ju ofrojë akomodim.

Dhoma e lirë mund të gjendet vetëm në pjesët e largëta të qytetit ose në periferi. Komunikacioni i rënduar është bërë i papërballueshëm, por të gjithë që fitojnë prej turizmit më në fund janë të kënaqur. Lusin Zotin që kjo gjendje dhe koha e mirë sa më shumë të zgjasë.

Vlerësohet që në Ulqin sot pushojnë mbi 80 mijë mysafirë. Mirëpo, numri i turistëve të regjistruar është tre herë më i vogël.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…